Okulumuz Öğretmenlerinden Kader DEMİRKOL TÜTÜN,Gülsüm DOĞAN,Serap KIZILIRMAK rehberliğinde yapılan 'RECYCLING WILL BE AMAZING PROJE' içeriği

RECYCLING WILL BE AMAZING PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden Kader DEMİRKOL TÜTÜN ve Romanya Gradinita Neghinita dan Adela Diana BOGDAN ortaklığıyla bir e-twinning projesi olan 'RECYCLING WILL BE AMAZING’ projesi başlatılmıştır. Romanya, Letonya, Sırbistan ve Türkiye’nin farklı illerinden 8 okul ve 13 öğretmenin katılımıyla öğrencilerde geri dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak amaçlanmaktadır. Okulumuzdan Gülsüm DOĞAN ve Serap KIZILIRMAK da bu projede yer alarak öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunuyorlar. Proje sonunda öğrencilerde çevre bilinci ve çevre sorunlarına karşı duyarlılık kazanma, doğadaki materyalleri daha bilinçli kullanma, STEM etkinlikleri ile tasarım becerilerini artırmaları hedeflenmiştir.

26-03-202426-03-202426-03-202426-03-202426-03-2024