Okulumuz Öğretmenlerinden Feyza ŞAHİN rehberliğinden 'MAGİC HANDS' Proje İçeriği

Okulumuz öğretmenlerinden Feyza ŞAHİN'in ortağı olduğu MAGİC HANDS e Twining projesine Türkiye,Hırvatistan,Romanyadan 12 ortak okul yer almaktadır.Proje; öğrencilere sanatsal etkinliklerini ve yaratıcı yazma becerilerini 3 tema( Kağıdın Yolculuğu, İplerin Dansı ve Karakterler Canlanıyor) üzerinden kazandırmayı amaçlıyor.Bu temalar üzerinden yapılacak etkinliklere öğrencilerin el becerileri ve yaratıcılıklarının geliştirilmesi hedeflenmektedir.Proje Şubat ayında başlayıp Mayıs ayında sona erecektir.

Okulumuz 4/A sınıf öğretmeni Feyza ŞAHİN'i  başlattığı proje için takdir ediyor, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

26-02-202426-02-2024